Bruksanvisninginfo(@)silvervatten.se

Intag av kolloidalt silver
Vid oralt intag blir silverlösningen absorberad via slemhinnorna i munnen, och transporteras via blodet till kroppens celler. Genom att placera ”silvervattnet” under tungan en kortare tid (någon minut) innan man sväljer det så säkras en snabb absorbering. Eftersom kolloidalt silver elimineras av njurarna, lymfsystemet och tarmarna efter 3 veckor så rekommenderas ett dagligt intag som ett skydd mot farliga patogener. Hur stor mängd bör man inta? Beroende på koncentrationen (mätt i ppm, parts per million) samt rekomenderad daglig "dos", enligt WHO, så kan en vuxen person inta 6 teskedar (10 ppm) per dag utan problem. 10 ppm betyder i klartext 1 gram silver per 100 liter silvervatten. Vi pratar om MYCKET små mängder silver.

En del människor som startat med intag av kolloidalt silver kan uppleva att avgiftningen är så kraftig att dom blir en aning "obekväma". Denna effekt är ett resultat av avgiftningen som sker i kroppen och är i princip endast positiv. Drick extra mycket vatten för att hjälpa slaggprodukterna att hitta ut ur kroppen. Personliga åkommor kan te sig förvärras men detta är inte tillfälle. Exempel: Folk med eksem upplever att deras eksem förvärras för att sedan försvinna för gott. Förvänta att din kropp renas av det kolloidala silvret.

Några fler användningstips:

  • Vid behandling av skrapsår, brännskador, etc. fukta ett bandage med kolloidalt silver och applicera på skadat område.
  • Ta med kolloidalt silver på campingresan för att behandla dricksvattnet. Använd ca ½ tesked i 2 liter vatten, skaka om, vänta 6 minuter, skaka om igen och vänta i nya 6 minuter för bästa resultat.
  • Använd kolloidalt silver i ”nödvatten” för att förhindra uppkomsten av alger eller bakterier.
  • Använd kolloidalt silver som ett preserverande medel i maten både i kylskåp, skafferi eller frys.
  • Fotsvamp, klåda, etc.

Kroniska eller allvarliga åkommor
Inta en dubbel eller trippel rekommenderad dos under 30-45 dagar och återgå sedan till normal dos. Om din kropp är extremt sjuk eller full av gifter stressa inte med att rensa upp allt på en gång. Om patogener dödas för snabbt så kan levern, njurarna, huden, lungorna och tarmarna blir temporärt överbelastade vilket kan orsaka förkylningsliknande effekter så som huvudvärk, trötthet, yrsel, illamående eller muskelvärk. Minska intaget i sådana fall till det normala intaget och öka intaget av vatten. Ett måste för att avgiftningen skall fungera är att tarmsystemet fungerar. Det göres via reduktion av socker samt mättade fetter samt ökad fysisk aktivitet. Ger du kroppen möjligheten att hela sig själv kommer du att bli förvånad.


Ansvarfriskrivning

 

 

Texter/artiklar som återfinnes i denna hemsida som omfattar kolloidalt silver har blivit skriven och presenterad enbart i informations- och utbildningssyfte. Informationen som framkommer är farmakologisk (både antik och modern).


Varken producent eller säljare gör några anspråk med tanke på specifika fördelar som tillskrivs användandet av kolloidalt silver. Eventuella intyg/historier från ”övernöjda” kunder (av kolloidalt silver) garanterar inte att du kommer att erhålla samma eller liknande resultat.